PlayStation 4

Tetris “nove generacije” stiže ovog novembra

Tetris je igra koja je definitivno bila deo detinjstva gotovo svakog čitaoca ovih redova, pa će samim tim većina njih biti oduševljena vešću da nam se sprema nova generacija Tetrisa.

Za taj zadatak je angažovan kreator igara Lumines i Rez, Tetsuja Mizuguči, koji priprema Tetris Effect. U suštini to je stara dobra igra sa istim pravilima, ali je vizuelna komponenta ono što će verovatno oduševiti sve igrače.

Svaki potez koji igrači načine za sobom vuče predivni kolorit sa puno sitnih čestica, a i zvuk je nešto što će igrače naterati da bolje obrate pažnju na kompletnu igru. Osim slobodnog igranja i takozvane “Zone”, u kojoj igrači mogu igrati bez pritiska, Tetris Effect donosi i  30 jedinstvenih nivoa po izazovu i audio-vizuelnoj prezentaciji.

Tetris Effect je Playstation 4 ekskluziva koja izlazi 9. novembra, a kako bi iskusili pravi eyegasm, developer je igru optimizovao i za igranje sa Playstation VR uređajem.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top