PLAY! ; PLAY! Zine

The Culling uplivao u f2p vode

Nakon fijaska katastrofalnih razmera koji je The Culling 2 doživeo pri izlasku, koji je doveo do toga da igra bude ugašena nakon samo nedelju dana od pojavljivanja, studio iza ovih naslova je seo i dobro razmislio šta je i gde pogrešio i rešio da preuzme radikalne mere kako bi spasio šta se spasiti može.

Osim pomenutog gašenja dvojke, vrlo brzo je najavljeno i prelažnje originalnog The Culling u f2p format monetizacije i dalja jaka podrška ovom naslovu koji je zapravo imao solidnu bazu fanova i zanimljiv gejmplej. Taj prelazak se ovog vikenda i zvanično desio, tako da je igra sada potpuno besplatna za igranje uz kozmetičke mikrotransakcije unutar igre.

Studio XaviantLLC obećava i gomilu novina, stalnog balansiranja i inovacija za originalnu igru, kako sada pri samom lansiranju f2p formata, tako i u budućnosti. Sudeći po reakcijama igračke baze, ono što developeri trenutno rade je veoma pozitivno prihvaćeno i čini se da su iskreno naučili na svojim greškama, te žele da od originalne igre naprave najbolje moguće iskustvo i “krenu ispočetka”, no ostaje nam samo da vidimo kako će se to sprovesti u praksi i da li će igra uspeti da povrati igrače i pre svega poljuljano poverenje postojeće zajednice.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!