PC

The Division je besplatan za igranje ovog vikenda

Sa vremenom smo sve bliži izlasku The Division 2, koji je izgleda dosta naučio od prethodnika koga ovog vikenda imamo prilike da zaigramo potpuno besplatno.

Tako je, Ubisoft donosi još jedan vikend besplatnog igranja za The Division, u kojem je moguće iskustiti sav mogući sadržaj, ali i eventualno pazariti igru pošto je na velikom popustu.

Vikend igranja je već započet, tako da još sada možete uskočiti u borbu za preživljavanje u post-apokaliptičnom Njujorku, i to ćete moći da činite sve do 9. septembra u 22 časa, ali samo na PC-u putem uPlay i Steam platforme.

The Division je na 70% popusta, tako da se sada može kupiti za svega 15 dolara, i nemojte se brinuti za sadržaj, jer su developeri u prethodnim godinama dodali gomilu ekspanzija, novih zona, i promena, a tako planiraju i za naredne mesece.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top