PC

THQ Nordic kupio licencu za Kingdoms of Amalur

Izdavačka kuća THQ Nordic poslednjih meseci veoma aktivno i veoma uspešno radi na prikupljanju prava i licenci za brojne franšize, ali i na kupovini čitavih studija, kako bi proširli svoj asortiman igara i žanrova koje mogu da plasiraju na tržište.

Nakon što su u februaru ove godine kupili Koch Media i Deep Silver, ovog leta su nastavili da se šire. Najpre su uzeli studio HandyGames, a zatim su prisvojili prava na stare, ali legendarne franšize TimeSplitters  i Second Sight, za koje imaju velike planove oživljavanja.

Upravo u tom duhu oživljavanja napuštenih franšiza nastavljaju i danas, kupovinom odličnog, ali nesrećnog Kingdoms of Amalur: Reckoning, akcionog RPG naslova iz 2012. godine, jedinog kompletnog naslova studija 38 Studios, pre nego što je isti otišao u bankrot.

Iako je ovaj naslov imao brojnih mana, igra je univerzalno hvaljena zbog sjajnih vizuala i odličnog dizajna lokacija, ali i kritikovana zbog određenih repetativnih momenata u gejmpleju. Nadamo se da će na ovim osnovama stići nastavak, koji će nam doneti još zabavnije i bolje iskustvo od prethodnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top