PC

THQ Nordic nastavlja kupovinu zaboravljenih franšiza – ovoga puta su to Alone in the Dark i Act of War

THQ Nordic nastavlja da uveseljava srca starijih fanova sa postupcima stalne kupovine franšiza koje su nekako ostale u senci mnogih drugih, pa su nedavno kuljene dve nove koje su bile u vlasništvu Atarija.

Prva franšiza je Act of War, strategija u realnom vremenu koju smo imali prilike da vidimo još pre 13 godina. Ova franšiza se isticala po izuzetno zanimljivim elementima koje je implementirao Eugen Systems.

Što se tiče druge franšize, igre iz nje smo imali prilike da viđamo do pre par godina i ona je dosta starije od prve. U pitanju je Alone in the Dark, horor naslov sa elementima po uzoru na one iz Lavkraftovog pera.

Jako je lepo videti da se THQ Nordic trudi da sakupi što više serijala i udahne im novi, moderniji, život, mada za sada nemamo nikakve druge detalje vezane za nove igre, ali se svakako radujemo i željno ih iščekujemo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top