Filmovi-Serije

U izradi je Alan Wake TV serija

Remedy Entertainment nikako da objavi da se vredno radi na novoj Alan Wake igri, ali pošto u poslednje vreme imamo sve više ekranizovanih igara, red je došao da se i ovaj serijal oproba u takvom izdanju.

Serija je već u izradi i ono što će obradovati fanove igara je da na njoj radi sam kreator, Sem Lejk, u ulozi izvršnog poducenta, i to u saradnji sa Piterom Kalovejem, poznatim po seriji legion, i koji će ovde biti glavni producent i vođa serije.

Nažalost, nema mnogo detalja o tome kada bismo mogli očekivati seriju o ovom popularnom junaku, ali je otkriveno da su događaji iz originala početna tačka za kreatore, da će se i neki od drugih karaktera iz igara pojaviti u TV seriji, kao i da će se ona dotaći i događaja koji su predviđeni za drugu, za sada neobljavljenu igru.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top