PC

U pripremi je novi Lord of the Rings MMO!

Nakon što se pre samo par dana na Steamu pojavila Lord of the Rings kartična igra, stiže objava da je u pripremi i novi MMO koji će pratiti avanture junaka Srednje Zemlje.

Iza igre stoji kineska kompanija Leyou Technologies, koja u vlasništvu ima kreatore pucačine Warframe, studio Digital Extremes, a na razvoji će raditi drugi studio u vlasništvu kompanije – Athlon Games.

Čelnici su objavili kako su sklopili partnerstvo sa Middle-Earth Enterprises, držaocima prava na franšizu, i uz to je otkriveno kako se igra razvija za postojanje na duže staze, kao i svaki drugi MMO, i da će doneti AAA iskustvo za konzole i računare.

Između ostalog, otkriveno je i da će se sama radnja odvijati dosta ranije od događaja iz LotR trilogije, kao i da će osim Athlon Gamesa na igri raditi još jedna kompanija sa zapada, ali trenutno nije poznato ko je u pitanju

Sa dolaskom nove MMO igre, i kolosalnom Lord of the Rings serijom iz produkcijske kuće Amazon, moramo se zapitati – da li počinje novo zlatno doba o događajima iz Tolkinovog pera?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top