PLAY! ; PLAY! Zine

UbiSoft predstavio plan podrške za Assassin’s Creed Odyssey nakon izlaska igre

Assassin’s Creed Odyssey je iza ćoška, priliku da vodimo avanture po prostranstvima Antičke Grčke imaćemo vrlo uskoro, a UbiSoft je sada predstavio i plan za igru nakon lansiranja.

On uključuje i plaćeni i besplatni sadržaj. U okviru plaćenog, koji je deo Season Pass paketa, su dve dodatne mini-avanture, odnosno Story Arc I i II, koje se zovu Legacy of the First Blade i The Fate of Atlantis. Prva izlazi ovog decembra i donosi nam priču o čuvenom sakrivenom nožu koji je promenio tok istorije i otkrićemo zašto su Asasini rešili da se bore iz senki. Druga priča dolazi na proleće sledeće godine, i u njoj će glavna tema biti, kako joj i ime kaže, čuveni potonuli grad Atlantida, i imaće veliki fokus na mitskim stvorenjima stare Grčke.

Na kraju, tu je i Assassin’s Creed III Remastered, koga će dobiti svako ko bude kupio Season Pass u martu, kada će igra izaći u prodaju i za one koji nisu pazarili Season Pass.

Od besplatnog sadržaja nakon izlaska igre, tu su The Lost Tales of Greece koje će doneti dodatne zanimljive priče u svet igre, kao i brojni ingejm događaji  svake nedelje, koji imaju za cilj da igračima stalno pružaju neki novi sadržaj koji mogu da istraže. Tu je naravno veoma popularni Discovery mod, koji služi kao edukativno sredstvo i koji smo već imali prilike da vidimo sa Origins, i na kraju, kao besplatni dodatak će stići i New Game Plus koji će doneti nove izazove i čudovišta.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!