PLAY! ; PLAY! Zine

Uhapšen čovek koji je gurao svoju decu u slot mašinu da mu izvuku Nintendo Switch

Pre par dana se u američkoj saveznoj državi Masačutes desio retko bizaran slučaj kada je jedan muškarac rešio da uz pomoć svoje male dece “osvoji” nagrade iz mašine sa nagradama na nešto alternativniji način.

Naime, u jednom tržnom centru, u BarBer Cut Lite mašini (mašina iz koje “hvatate” nagrade) postoji i Ninteno Switch konzola, i pomenuti muškarac je kroz otvor ispod, gde se osvojene nagrade preuzimaju, rešio da ugura svoju ćerkicu kako bi mu izvukla konzole i još neke druge nagrade.

Dete, koje naravno nije ništa krivo jer je samo pratilo ono što kaže otac, je to uradilo na veoma efikasan način i brzo je izvuklo napolje Ninteno Switch i Nintendo 3DS, kao i još par drugih stvari.

Ceo ovaj bizaran slučaj možda nikada ne bi ni bio otkriven da nije sniman i javno prikazan, pa je posle par dana sakrivanja, osumnjičeni muškarac rešio da se sam preda policiji i sada je pokrenut slučaj protiv njega za krađu, ali i za ozbiljno ugrožavanje svoje dece, jer ne smemo ni da pomislimo kako stvari mogu da pođu naopako kada ugurate malu devojčicu unutar ovakih mašina.

Celu situaciju možete videti na snimku ispod, koji je ovog čoveka i “proslavio” i zasluženo odveo u zatvor.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!