PlayStation 4

Uporedite Njujork između Spajdermena i stvarnog života

Novi Spiderman na PlayStation 4 ne predstavlja da oduševljava fanove širom sveta svojim zabavnim gejmplejom, ali i odličnim vizurama, jer igra zaista izgleda fantastično.

Jedan fan, redditor SpaaceMILK, se potrudio malo više pa je rešio da uporedi Njujork iz igre sa onim iz stvarnog života, i to je uradio, baš kao što bi i spajdermen, tako što se popeo na visoku tačku i uhvatio identičan kadar u igri i u realnosti.

Rezultat možete videti ispod. Treba napomenuti da grad u igri je oko četiri puta manji, odnosno da je uzeta svaka četvrta ulica i prenesena u igru,  pa zato fotografije nisu identične, ali je sličnost opet impresivna i količina detalja koja postoji u svetu igre je za apsolutno divljenje.

(klik na sliku za zumiranje u punoj veličini)

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top