PC

Wolfenstein 3 je u produkciji!

Ove godine je na E3 sajmu predstavljeno nešto drugačije izdanje Wolfensteina od onog na koje smo navikli, odnosno nema Blazkovica, ali Bethesda osim “Mlade krvi” priprema i Wolfenstein 3.

Vest da se radi o trećem delu serijala u vlasništvu Bethesde dolazi od dobro poznatog Pita Hajnsa, vođe marketinga u kompaniji, koji je u intervjuu za Metro izjavio: “Naravno da pravimo Wolfenstein 3”.

Hajns se u istom intervjuu dotakao i objava o slaboj prodaju prethodnika, The New Colossus, za šta je rečeno da je ipak malo preterano i da igra nije bila neuspeh za Bethesdu, o čemu najbolje govori to da se radi na još dve igre u serijalu.

Za Wolfenstein 3 nema nikakvih drugih detalja, ali znamo da ćemo prvo razbijati lobanje nacista u Youngblood, koji će se pojaviti negde tokom naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top