PLAY! ; PLAY! Zine

World War 3 dobio tačan datum izlaska

Bez brige,  uu naslovu nije reč o pravom ratu, već je u pitanju najnoviji naslov koji dolazi od kreatora igara Painkiller i Get Even, studija The Farm 51.

Ova pucačina sa akcentom na moderne okršaje je sada dobila datum kada će ući u distribuciju putem Steam Early Accessa, i to je 19. oktobar. Cena po kojoj će World War 3 moći da se kupi je 30 dolara, a developeri su objavili da će cena biti viša. kada igra zvanično izađe iz EA.

Kada smo već kod izlaska, on je planiran za 12 do 15 meseci od sada i kroz taj period će dobijati brojne ispravke performansi, kao i novi sadržaj. World War 3 se u velikoj meri oslanja na realizam, pa su tako sve lokacije u igri kreirane na osnovu pravi, a slučaj je isti i sa arsenalom oružja i vozila.

Ne znamo da li je u pitanju slučajnost, ili je to taktička odluka, ali datum izlaska je gotovo isti kao onaj kada se Battlefield V trebao prvobitno pojaviti. U svakom slučaju, želimo developerima puno sreće, jer je oktobar mesec prepun AAA hitova, o kojima ćete čitati u najnovijem broju časopisa Play!Zine

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!