PC

World War 3 dobio tačan datum izlaska

Bez brige,  uu naslovu nije reč o pravom ratu, već je u pitanju najnoviji naslov koji dolazi od kreatora igara Painkiller i Get Even, studija The Farm 51.

Ova pucačina sa akcentom na moderne okršaje je sada dobila datum kada će ući u distribuciju putem Steam Early Accessa, i to je 19. oktobar. Cena po kojoj će World War 3 moći da se kupi je 30 dolara, a developeri su objavili da će cena biti viša. kada igra zvanično izađe iz EA.

Kada smo već kod izlaska, on je planiran za 12 do 15 meseci od sada i kroz taj period će dobijati brojne ispravke performansi, kao i novi sadržaj. World War 3 se u velikoj meri oslanja na realizam, pa su tako sve lokacije u igri kreirane na osnovu pravi, a slučaj je isti i sa arsenalom oružja i vozila.

Ne znamo da li je u pitanju slučajnost, ili je to taktička odluka, ali datum izlaska je gotovo isti kao onaj kada se Battlefield V trebao prvobitno pojaviti. U svakom slučaju, želimo developerima puno sreće, jer je oktobar mesec prepun AAA hitova, o kojima ćete čitati u najnovijem broju časopisa Play!Zine

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top