PC

Zaronite u dubine post-apokaliptičnog svemira, stiže Insomnia: The Ark!

Nedavno smo vam pisali o intrigantnom RPG naslovu Encased, koji nam dolazi Rusije, za koji se nadamo da će uspeti da se izgura do kraja.

Kao uzor im svakako trebaju poslužiti momci i devojke iz Mono studija, sunarodnici koji već skoro pola decenije mukotrpno rade kako bi ostvarili svoj san zvani Insomnia: The Ark.

I on je sada tu, Insomnia: The Ark nam stiže 27. septembra! U pitanju je futuristički RPG naslov sa sjajnom atmosferom i puno potencijla da bude fantastična igra.  Postavka priče je veoma intriganta, nalazimo se na ogromnoj svemirskoj platformi/brodu koja je pre 400 godina poslat sa uništene Zemlje kako bi naselili obećanu novu planetu. Ali, stare generacije su poumirale, nove polu i zaboravile zašto su tu,  a kako to obično biva sa ljudskom rasom, na tom ogromnom brodu su počele da se stvaraju frakcije i podele u borbi oko dominacije nad ogromnim plutajućim Metropolisom.

U celu tu zbrku upadamo mi, probuđeni iz ledenog sna pre vremena i sa potencijalnom patnjom od naslovne insomnije, specifične psihičke bolesti koja zahvata određene ljude na ovom brodu (ne radi se o klasičnoj nesanici).

U čest izlaska igre pripremljen je i trejler lansiranja, koji možete videti ispod, a koji nam odlično prenosi šta možemo da očekujemo. Ukoliko ste voleli naslove kao što su Fallout i Wasteland serijali, obavezno ne propustite ovu igru!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top