PC

Battlefield V vam omogućava da igrate kampanju kao nacisti

Veliki broj dosadašnjih igara koje su prenosile horore svetskih ratova nisu dale igračima priliku da iskuse žar borbe sa druge, zle, strane, a Battlefield V je tu da to promeni.

Nedavnim trejlerom nas je DICE upoznao sa singlplejer kampanjom, tačnije njenim delom, u kojem ćemo se boriti kao mlada ratnica, a sada je otkriveno gde će nas voditi i preostale “ratne priče” i jedna od njih će nas staviti u ulogu nacista.

Vođa dizajna, Danijel Berlin, je u razgovoru za Eurogamer otkrio kako je ceo razvojni tim želeo da napravi priču koja bi se više fokusirala na ratne mašine, odnosno tenkove, i da poznatije mašine od Tigera nema, pa je tako i čitava priča iz tog ugla.

Priča će se konkretno odvijati u periodu pred kraj rata kada je glava sila Osovine počela da gubi rat i polako počinje da se raspada, i prati posadu tenka koja prolazi kroz pakao na bojištu i počinje da postavlja određena pitanja.

Producent je istakao da nije reč o herojskoj priči, već je želja bila da se predstavi i druga strana bojišta.

Battlefield V izlazi 20. novembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top