PC

Battlefleet Gothic: Armada 2 dobio datum izlaska

Nakon dugo čekanja, Focus Home Interactive je konačno iskoristio priliku i otkrio je kada ćemo imati prilike da zaigramo Battlefleet Gothic: Armada 2, a najavljeno je i beta testiranje.

Ova strategija u realnom vremenu će se zvanično pojaviti 24. januara naredne godine sa cenom od 40$, ali je izdavač preorder cenu na Steamu skinuo za 10%, a 25% za one koji imaju prvu igru u vlasništvu.

Prva beta će biti održana u decembru, tokom koje će igračima biti dostupno svih 12 fakcija, multiplejer igranje, kao i nadmetanje sa računarom(AI). Ova beta će omogućiti razvojnom timu da na osnovu kritika igrača ispravi nedostatke, dok će drugga beta, zakazana za januar doneti igračima početak kampanje i eventualne ispravke.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top