PC

Black Ops 4 je najbolje prodavana igra prvog dana u istoriji kompanije Activision

Ima već skoro nedelju dana od kako se pojavio Black Ops 4, najnovije izdanje u Call of Duty serijalu i prva Call of Duty igra koja se nalazi na Battle.net platformi, kada je u pitanju PC izdanje.

Očekivali smo da će popularnost igre biti ogromna, ali ovako velike brojke su premašile sva naša očekivanja. Naime, Activision je potvrdio da je digitalna prodaja igre najveća u istoriji ovog izdavača. Ni jedna druga igra koju je publikovao Activision nije imala tako velike prodaje prvog dana izlaska igre kao što je to postigao Black Ops 4.

Igra je oborila sve rekorde prodaje prvog dana na svim platformama, kako na računarima, tako i na PS4 i Xbox One. Prethodni rekord je držalo prošlogodišnje izdanje CoD-a, WWII. Nažalost, Activision nije izneo i konkretne brojke koliko je tačna prodaja ovih naslova, odnosno koliko miliona jedinica iznosi ovaj rekord, tako da smo za sada za tu informaciju ostali uskraćeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top