PLAY! ; PLAY! Zine

Bully 2 je izgleda bliže nego što smo mislili

Rockstar kada napravi igru, svaka neverovatno brzo uđe u legendu, pa je tako bilo i sa naslovom Bully iz davne 2006. godine, koji je tada doneo jedinstveno gejming iskustvo koje i danas oduševljava svojim inovativnim narativnim metodama, sjajno uvezanim u gejmplej igre.

Leta prošle godine su procurele slike koncept radova za nastavak “Siledžije”, a sada nam stižu u glasine da se na izboru glumaca koji će oglasoviti igru već uveliko radi. Naime, neimenovani kasting direktor je izdao oglas gde se traže tinejdžeri za snimanje “glasa i pokreta”, dakle za potrebe neke video-igre ili animacije. Snimanje će se obaviti u studiju Pinewood u Londonu, koje je veoma popularno mesto koje koriste mnoge velike gejming kompanije, pa među njima i Rockstar.

Taj oglas za glumce naglašava da će u projektu biti i psovki i manjih scena nasilja, i zbog toga će biti rađeno “sa pažnjom”, pošto su u pitanju mlađi uzrasti glumaca. Izvor ove informacije, portal Rockstarintel, naglašava da je u kasting umešano i nekoliko ljudi iz Rockstara, ali ne želi da otkrije imena.

Rockstar trenutno finalizira rad na Read Ded Redemption 2, o kome naše prve utiske možete čitati u novom broju Play!Zine, tako da nas ne čudi da Bully 2 izgleda kao prirodni sledeći veliko projekat na kome će raditi. Uz naravno GTA 6, ali to tek kada opadne popularnost GTA Online, što se čini – neće skoro.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!