PlayStation 4

Da li će ovako izgledati Playstation 5 kontroler?

PlayStation 4.5 ( Sam Woolley )

Od početka ove godine nekako stalno čujemo neku glasinu vezanu za sledeću generaciju konzola, pa smo tako na E3 sajmu od Xbox čuli da se radi na uređaju zvanom Scarlett, a Sony je tek nedavno stidljivo potvrdio da i on sprema next-gen konzolu.

Oko Xbox-a nema mnogo informacija, ali se zato za PS5 dosta toga može čuti, a najnoviji podatak u pitanju je vezan za sam kontroler.

Naime, na Resetera forumu se pojavila diskusija gde forumaši misle da su otkrili kako će Dualshock 5 kontroler izgledati. Oni su to otkrili u VR naslovu za PSVR uređaj, Astro Bot Rescue Mission, gdee se u jednom momentu prikazuje virtuelni kontroler koji izgleda dosta futuristički i poseduje dopadljivi dizajn.

Možda je ovde u pitanju bila samo mašta developera iz igre, a možda se radi o jednoj vrsti tizera, tako da ovo uzmite sa rezervom. U svakom slučaju, Soni će novu generaciju kontrolera otkriti tek po objavi konzole, a mi se nadamo da će se ovo ostvariti, pošto je dizajn odličan, pogotovu kada se uzme u obzir osvetljenje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top