PC

Destiny 3 navodno u punoj produkciji, neće ponoviti greške prethodnika

Destiny 2 je jedna od onih igara u koje je uložena ogromna suma novca da bi krajnji rezultat bio samo postojanje velikog, ali neiskorišćenog, potencijala.

Igra je patila od mnogih problema koje je Bungie pokušavao da reši, ali se nije dovoljno trudio, kao kada su u pitanju skriveni sistemi koji su igračima otežavali progresiju kako bi se okrenuli mikrotransakcijama.

Sve je to izgleda iza studija i kompanije Activision, jer je prema navodima poznatog leakera, AnonTheNine, Destiny 3 već u punoj produkciji. Prema njegovim navodima treći deo u serijalu neće ponoviti greške prethodnika, te da će veći fokus biti na RPG elementu, sa proširenim sposobnostima Guardiana.

Između ostalog, u procurelim informacijama se nalazi to da će D3 imati PvEvP mod igranja u kojem će se dva tima igrača nadmetati za teritoriju i odbranu od AI vođenih nepriatelja, kao i da će radnja biti smeštena na Europi.

Ono o čemu se nije govorilo je datum izlaska, tako da za sada ne znamo kada možemo očekivati igru, a naravno čekamo i na potvrdu studija Bungie.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top