PLAY! ; PLAY! Zine

Destiny 3 navodno u punoj produkciji, neće ponoviti greške prethodnika

Destiny 2 je jedna od onih igara u koje je uložena ogromna suma novca da bi krajnji rezultat bio samo postojanje velikog, ali neiskorišćenog, potencijala.

Igra je patila od mnogih problema koje je Bungie pokušavao da reši, ali se nije dovoljno trudio, kao kada su u pitanju skriveni sistemi koji su igračima otežavali progresiju kako bi se okrenuli mikrotransakcijama.

Sve je to izgleda iza studija i kompanije Activision, jer je prema navodima poznatog leakera, AnonTheNine, Destiny 3 već u punoj produkciji. Prema njegovim navodima treći deo u serijalu neće ponoviti greške prethodnika, te da će veći fokus biti na RPG elementu, sa proširenim sposobnostima Guardiana.

Između ostalog, u procurelim informacijama se nalazi to da će D3 imati PvEvP mod igranja u kojem će se dva tima igrača nadmetati za teritoriju i odbranu od AI vođenih nepriatelja, kao i da će radnja biti smeštena na Europi.

Ono o čemu se nije govorilo je datum izlaska, tako da za sada ne znamo kada možemo očekivati igru, a naravno čekamo i na potvrdu studija Bungie.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!