PC

Evo kako svet Skyrima izgleda kao prašuma

Čuveni Skyrim od zaborava i zuba vremena definitivno najbolje čuvaju moderi, a naravno i Tod Hauard koji svake godine predstavi barem jedno novo izdanje igre.

Bilo kako bilo, modovi uvek uspeju da nas nekako uvuku nazad u igru, bilo da ispravljaju neku gejmplej komponentu koja nas je frustrirala ili prosto menjaju igru u vizuelnom stilu.

Jedan od takvih modova je Project Rainforest, modera sa547, koji kao što već pretpostavljate svet igre pretvara u prašumu i tropsko okruženje.

Igra na ovaj način izgleda poprilično dopadljivo i mod dosta je detaljno izrađen i do sitnih detalja, tako da su poznati ambijent igre zamenili zvuci džungle.

Mod zahteva da imate sve ekspanzije instalirane i radi sa Skyrim Legendary edicijom, a u planu je verzija koja podržava i ostale edicije igre.

Više informacija o samom modu, kao i link za preuzimanje, vas čekaju ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top