PC

I posle tri godina otkrivaju se nove tajne u The Witcher 3

Ako postoji neka igra za koju mnogi kažu da je “najbolja igra ikada”, onda je to svakako The Witcher 3. Izgleda kao da postoji već deset godina, ali je ovaj RPG biser zapravo izašao pre “svega” tri i po godine.

Ipak, i za taj poprilično dug vremenski period, mnogi su igru obrnuli uzduž i popreko, po nekoliko puta, pa smo sasvim sigurno mislili da poznajemo apsolutno sve što nam predivni otvoreni svet ove igre nudi. No, prevarili smo se. I posle svih ovih godina, i dalje postoje neke neotkrivene tajne u igri koje još niko nije uspeo da uhvati, neki veoma retki trenuci koji se dešavaju u kratkim intervalima i u specifično doba dana, na specifičnim mestima.

Tako je juče zvanični Witcher profil na Tviteru podelio ovu sliku “broda duha”, koji je praktično neuhvatljiv i kako smo propratili na Redditu, izgleda da niko ranije nije uspeo u igri da vidi ovaj brod. Eto razloga da pono upalimo Witcher 3 i krenemo u lov na piratske brodove duhove.

Da li ste vi videli ovaj broj dok ste igrali Vešca trojku?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top