PC

Kreatori simpatičnih avantura Chuchel i Botanicula predstavili svoj novi projekat

Botanicula i Chuchel su odlična zabava za sve koji obožavaju indie scenu i nešto opušteniji tip igara koje se mogu kompletirati nekim sopstvenim tempom.

Zato nas raduje da developer zaslužan za te dve igre, studio Amanita Design, sada predstavlja novi projekat na kome radi, i koji će biti sa sličnim duhom.

U pitanju je avantura zvana Creaks, koja takođe poseduje upečatljivi vizuelni stil kao i prethodnici istog studija, samo što je su sada u pitanju ručno rađene animacije sa jakom tmurnim tonom i malim brojem tamnih boja.

Igra će sa svojom mračnom notom pokušati da prenese neku zanimljivu i upečatljivu poruku, ali ćemo morati da čekamo do sledeće godine da otkrijemo o čemu je reč, pošto će se tada igra pojaviti za PC i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top