PC

Kultno čudovište iz Resident Evil 2 izgleda još strašnije u rimejku

Ko je igrao originalni Resident Evil 2 definitivno još uvek pamti kultna čudovišta sa kojima se tamo susretao i koji mu nisu davali noću da zaspi, pogotovu ako je bio mlađih godina.

Sada je red došao da otkrijemo kako jedno od takvih čudovišta izgleda u rimejku koji nam stiže početkom sledeće godine. U pitanju je Licker, čudovište sa ogromnom jezičinom koje vas može napasti na više načina i sa više pozicija.

Prikaz ovog čudovišta nismo videli video formatu(“phew”), već kroz nekoliko fotografija, koje su takođe dobar prizor kako su se developeri potrudili da čudovištu daju što više detalja stravičnih proporcija u igri sa osveženom grafikom.

Resident Evil 2 rimejk siže 29. januara, a do tada će nam definitivno biti predstavljeno još čudovišta i verovatno u video formatu.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top