PC

Mavic 2 – jedan od najboljih dronova dostupnih svima!

DJI Mavic je i do sada važio za najbolji prenosni dron, ali je došlo vreme za novu generaciju i brojna poboljšanja. Mavic 2 je pretrpeo mnoge izmene, i sada dolazi u dve različite verzije – Pro i Zoom.

Ukratko, Pro verzija ima najmoderniju kameru razvijenu u saradnji sa kompanijom Hasselblad sa senzorom od 1“, rezolucije 20 MP koji snima u RAW formatu sa podrškom za HDR, što je čini jednom od najboljih kamera za kreiranje fotografija montiranih na komercijalni dron, a pogotovu na jedan ovako malih dimenzija. Zoom model sa druge strane ima mogućnost 2x optičkog zuma, što i ne deluje na papiru tako mnogo, ali u kombinaciji sa dronom donosi neverovatne mogućnosti, kako fotografije tako i video materijala. Posebno interesantna je opcija Dolly zum gde kamera zumira, a dron se automatski povlači unazad i kreira se jedinstvena perspektiva.

I sama konstrukcija drona i daljinskog upravljača je pretrpela značajna poboljšanja – propeleri su tiši, domet daljinskog je povećan na odličnih 8km, a vreme u vazduhu na jednom punjenju baterije je povećano na do 31 minut. Jako značajno unapređenje je i činjenica da sada dron ima senzore koji ga upozoravaju na prepreke u svim pravcima, pa neće biti problema da zakačite nešto dok letelica ide postrance ili unazad.  Konačno u sport modu Mavic 2 može da postigne brzinu od vrlo impozantnih 72km/h.

Sve u svemu Mavic 2 je veliko unapređenje već ionako jako dobrog drona i prava poslastica i za profesionalce i za one koji bi samo da imaju mali dron koji nose sa sobom na avanture.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top