PC

Natural Vision Remastered mod za GTA V donosi još više detalja sa novom verzijom

Moderi su izuzetno posvećeni kada su u pitanju njihove kreacije i nakon mukotrpnog rada i kreiranja retko kad ostave svoj rad u istom stanju, već stalno rade na poboljšanjima.

Takav je i tim iza Natural Vision Remastered moda za GTA V, o kojem smo pisali već nekoliko puta, koji konstantno radi na unapređivanju svoje kreacije i samim tim na ulepšavanju Los Santosa.

Najnovija verzija Natural Vision Remastered koja se pojavila čini svet iz igre još primamljivijim i lepšim jer pre svega obraća pažnju na manje stvari, a ne samo na one koje su već obrađene.

U ovoj verziji igrače čeka izmenjeno oružje sa više detalja, sjajnija svetla kod automobila, poboljšano osvetljenje i oblaci i još mnoge druge izmene koje možete pronaći na ovom linku, odakle možete i preuzeti mod, a ispod pogledajte koji nivo fotorealizma on dovodi u GTA V.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top