Filmovi-Serije

Netflix razvija TV serije koje su ujedno i igre, i Black Mirror će biti jedna od njih

Produkcijska TV kuća Netflix je nedavno potvrdila da ne odustaje od izrade igre zasnovane na Stranger Things, i pored gašenja Telltale Games koji je trebalo da pravi igru, a sada nam otkrivaju nove ambiciozne planove po pitanju njihovih projekata sa video igrama.

Minecraft će biti jedan od poslednjih projekata koje će Telltale da odradi za Netflix u formi igre-serije, i predstavlja neku vrstu interaktivne TV serije po principu starih “izaberi svoju avanturu” igara, gde posmatrači biraju neke od opcija kako će se priča serije nastaviti. Izgleda da se ljudima u Netflixu ovaj koncept toliko sviđa da planiraju da ga prošire i na svoje brojne druge naslove.

Tako će jedna od Black Mirror epizoda koja stiže u novoj sezoni decembra, imati upravo epizodu gde će ishod iste biti na onome ko epizodu gleda, odnosno zavisiće od njegovih izbora. U zavisnosti od uspeha i popularnosti Minecrafta i te specijalne epizode Black Mirrora, zavisiće i da li ćemo ovakve projekte nastavljati da viđamo u budućnosti, ali se nama koncept sviđa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top