PC

Novi fotorealistični mod za GTA V će vas ostaviti bez daha

GTA V je i dalje jedna od najpopularnijih igara iako se pojavila pre pet godina, i isto tako iza sebe poseduje jaku modersku zajednicu na PC-u koja uvek ume da nekako nadmaši sebe, bilo skriptama, izmenama gejmpleja, ili uvođenjem fotorealistične grafike.

Već smo nekoliko puta pisali o kreacijama koje grafiku u ovoj open-world pucačini dovode do savršenstva, a sada nas je bez daha ostavio mod PhotoRealistic San Andreas. Moder L00 je kreirao ovaj mod i slobodno možemo reći da je odradio savršen posao izmenom vizuala u igri, jer da nisamo proveli toliko vremena u GTA 5 teško bismo razlikovali sliku iz igre od one načinjene fotoaparaom.

Ispod možete pogledati kako sve to neverovatno izgleda, a sam mo možete preuzeti sa ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top