PC

Novi navodi ukazuju na to da Borderlands 3 izlazi naredne godine

U poslednjih nekoliko meseci smo za Bordelands 3 čuli samo kada su u pitanju neka curenja informacija i objave nepouzdanih izvora, kao što smo imali objavu da će pred E3 sajam igra biti predstavljena, što se nije desilo.

Najnoviji navodi koji su se pojavili na jutjub kanalu Triple S League, govore o tome da su dva nezavisna izvora donela istu informaciju – da Borderlands 3 izlazi naredne godine. Izvori su otkrili da je trenutno u toku lokalizacija(prevođenje) igre, što otprilike znači da je proces razvoja igre gotovo priveden kraju.

Istina je da radi na Borderlands 3, o čemu govori objava samog studija Gearbox, od pre dve godine, kada su izjavili da je ova pucačina njihov sledeci projekat po završetku podrške za Battleborn, što se i desilo krajem prošle godine, tako da možda i ima istine u ovim navodima.

Ove izjave uvek treba uzimati sa dozom sumnje, ali srce svakog fana žarko želi da je ovo istina, dosta je bilo čekanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top