PC

Novi opcija u GTA V omogućava hakerima da vas “muče” i u singlplejeru

Ovih dana imamo pozitivne vesti za GTA zajednicu po pitanju varalica, ali dolazi nam i jedna veoma negativna stvar na istu temu, koja se nekako provukla developerima.

Naime, postoji novi meni u GTA V koji moderima omogućava da vide vaš Social Club ID, pa na osnovu njega mogu da vam doslovno upadnu u vaše singlplejer igranje i pomrse vam konce, pošto je GTA V uvek onlajn, i praktično jedini način da se odbranite od ovakvog potencijalnog napada jeste da igrate pirata koji je oflajn.

Preko ovoga mogu da vam gase igru, da vas ubijaju, menjaju parametre. Zlonamerni ljudi su već krenuli da igračima kvare spidrun sesije, ali isto tako svako ko se u ovo razume može praktično i da svakome uništi njihov singplejer napredak ukoliko poželi. Nadamo se da će Rockstar da brzo reaguje i ukloni ovaj sigurnosni propust, a više o tome možete čitati na ovom Reddit threadu.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top