PC

Nvidia uz pomoć ray tracing tehnologije potvrđuje da se sletanje na mesec stvarno odigralo

Nvidia je sa predstavljanjem nove linije grafičkih kartice donela i zapanjujuću grafiku zahvaljujući ray tracing tehnologiji sa kojom se osvetljenje realistično ponaša i obasjava virtuelne svetove.

Međutim, ova kompanija je sada uz pomoć nove tehnologije još jednom potvrdila da se sletanje na mesec stvarno odigralo. Uz pomoć ray tracing tehnologije se reprodukovalo stvarno osvetljenje čime je dokazano da se Apollo 11 misija odigrala na Zemljinom satelitu, a ne u nekom studiju.

Ovaj demo je zapravo objavljen još pre 4 godine, ali je sada ažuriran sa ovom novom tehnologijom, i izgleda fantastično sa visokim nivoom detalja, što možete pogledati u snimku ispod, a podsećamo vas da nas ovakva tehnologija očekuje i u sve većem broju video igara dok je za sada ima svega 21 igra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top