Opisi

PLAY! ZINE 119 – OKTOBAR 2018

Oktobarsko 119. izdanje časopisa Play!Zine, preuzmite besplatno u PDF formatu na ovom linku.

Od grobnica Meksika i Anda, preko oblakodera Njujorka, do ekskluzivne prilike da zajašemo konja po američkom „frontijeru“ s kraja 19. veka, tako bismo u glavnim crtama opisali ovaj mesec kada je naš časopis u pitanju.

Iako je oktobar tradicionalno „hit“ mesec i glavna udarna tačka kada su blokbasteri industrije igara u pitanju, par veoma dobrih naslova se provuklo i u ovom poslednjem letnjem mesecu septembru. Spider-man nas je sve oduvao i veoma je malo razloga zašto nije dobio čistu desektu, a isto se može reći i za novu Laru, koja je donela standardno, ali veoma zabavno iskustvo.

Nažalost, nismo stigli da se dovoljno izigramo nove FIFA 19 za ovaj broj, tako da ćete za sada samo čitati o odličnom PES 19, a za naše utiske o njihovom glavnom fudbalskom konkuretnu ćete morati malo da sačekate.

Ono što je moj lični urednički „hajlajt“ ovog meseca, jeste jedinstvena prilika koju sam imao da u Atini popričam sa Rockstar developerima i igram Red Dead Redemption 2 mesec dana pre izlaska, i detaljne utiske sa tog putovanja možete čitati u redovima ovog broja vašeg omiljenog gejming časopisa.

Takođe, početkom meseca smo imali priliku da posetimo sjajne nove prostorije naših prijatelja iz UbiSoft Belgrade studija i čujemo njihove ambiciozne planove za koje im držimo palčeve da će se ostvariti i podići čitavu scenu gejming developmenta u Srbiji na jedan viši nivo.

I ovaj broj vam donosi dvadesetak recenzija igara i brojne standardne rubrike koje smo uveli počektom godine, a vi nam pišite na našoj fejsbuk stranici ili preko mejla, kako vam se sviđaju i šta bi još želeli da vidite u našem časopisu?

Ostavljamo vas sada da uživate, a mi polako pripremamo teren za sve silne hitove koji će izaći ovog oktobra, kome dati šta da igra, i koja će igra biti igra meseca, pitanje je sad?

Oktobarsko 119. izdanje časopisa Play!Zine, možete preuzeti i čitati besplatno u PDF formatu na ovom linku.

Flash (vesti)
PREGLED MESECA: Top igre u oktobru
EARLY ACCESS: Green hell
PRVI UTISCI: Red Dead Redemption 2
BETA: BATTLEFIELD V
DLC: Destiny 2 Forsaken
DOMAĆA SCENA: Ubisoft Belgrade
Azure Reflections
Pro Evolution Soccer 2019
Vroom kaboom
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Spider-man
Shadows Awakening
Chiki-Chiki Boxy Racers
Strange Brigade
Super Seducer 2: Advanced Seduction Tactics
Naruto to Boruto – Shinobi Striker
Megaquarium
Shadow of the Tomb Raider
Low road
NBA 2K19
Black Clover – Quartet Knights
Zone of enders 2nd Runner Mars
Not Tonight
Planet Alpha
REINSTALACIJA: The Stanley Parable
U POKRETU: Android igre
BESPLATNI KUTAK
HARDWARE: Logitech MK540
HARDWARE: Logitech Pro Wireless
HARDWARE: Steelseries Apex M750
MODDING SCENA: Fallout 4 Miami
HEARTHSTONE SPECIJAL: Pet najpopularnijih karata koje su napravili fanovi

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top