PlayStation 4

Playstation Plus – besplatne igre za novembar otkrivene dosta ranije

Ne, niste prespavali ceo mesec, već se Soniju nekako potkrala ta greška da besplatne igre koje dolaze u Playstation Plus paketu za novembar budu otkrivene u prvim danima oktobra.

Na zvaničnom sajtu se umesto fotke sa oktobarskim igrama – Friday the 13th i Laser League – pojavila fotografija za oktobar i ona nam je otkrila da će ponuda u pretposlednjem mesecu u godini biti podjednako dobra.

PS Plus pretplatnici će dobiti Bulletstorm: Full Clip Edition, odličnu pucačinu koja se pogodila, i Yakuza Kiwami, koja predstavlja odličan uvod u Segin svet Yakuza koji se sastoji od dobrog broja igara.

Igre za starije generacije konzola ovom prilikom nisu otkrivene, već će se to odigrati krajem meseca, kada je i trebalo, a možda se Soni zainati i promeni ove igre nekim drugima kako bi održao faktor iznenađenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top