PC

Prijavite se za najveći PUBG turnir u Srbiji

Good Game i Game Centar su rešili da obraduju sve fanove popularnog Battle Royale naslova PUBG, organizacijom velikog PUBG turnira u Novom Sadu.

Turnir će se održati upravo u najvećoj novosadskoj igraonici Good Game, 28. oktobra, a pod pokroviteljstvom prodavnice video-igara i gejming opreme Game Centar, koja i daruje robne nagrade za turnir.

Prijave za turnir je potrebno izvršiti najkasnije do 25. oktobra, a učešće je 2000 dinara po timu, odnosno duetu. Igraće se DUO FPP na mapama Erangel i Miramar.

Nagrade su rubne, u vrednosti od preko  90 000 dinara i obezbeđene su za timove koji osvoje prvih šest mesta.

Broj ekipa je ograničen, tako da požurite i prijavite na vreme svoju ekipe, a o načinu prijave, brojnim nagradama i ostalim detaljima, saznajte više na zvaničnoj stranici turnira, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top