Filmovi-Serije

Prvi pogled na “Supermena” u ulozi Geralta u The Witcher Netflix TV seriji

U septembru smo dobili konačnu potvrdu ko će glumiti čuvenog vešca, Geralta iz Rivije, u Netflix TV adaptaciji popularne sage o Vešcu.

Geralta će nam na “male” ekrane prikazati glumac Henri Kavil, najpoznatiji po ulazi Supermena u poslednjim filmovima o vanzemaljcu sa planete Kripton.

Mišljenja i reakcije su bile podeljene kada se ovo saznalo, jer smo sa jedne strane imali one koji misle da će se glumac odlično snaći, dok drugi smatraju da nije dorastao ulozi. Iako se ne spori da je glumac dobar, jedna od mana koja se uzimala jeste to što je tridesetpetogodišnji Henri nešto mlađi nego što bi trebalo, jer je Geralt u knjigama opisan kao neko ko izgleda kao da je u srednjim četerdesetim, a u stvarnosti ima preko 100 godina. Druga kritika je njegov izgled, jer je Henri previše prijatnog i lepog izgleda u odnosu na ono kako je opisan Geralt, za koga žene u knjigama kažu da je privlačan, ali ne svojim grubim izgledom, već mistikom, samopouzdanjem i generalnim izgledom “iskusnog muškarca”.

Bilo kako bilo, prvi pogled na Henrija kao Geralta možete videti ispod, a naš sud ćemo ostaviti kada seriju vidimo u akciji i na delu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top