PC

Rockstar uspešno udara na kreatore varanja za GTA Online

Ukoliko i dalje aktivno igrate GTA Online, verovatno ste čuli za aplikaciju za varanje, pod nazivom ‘Infamous’.

Nju je napravilo petorica Australijanaca, koje su Rockstar i Take-Two Interactive uspešno “ugasili”, uz pomoć policije i vlasti Australije. Naime, oni su uspeli da dobiju dozvolu da policija Australije izvrši “pretres i gašenje” aktivnosti ovih ljudi. Oni su upali na dve adrese u Sidneju, gde su zatekli petoricu osumnjičenih, zaplenili im svu opremu i njih uhapsili, pa ih naknadno pustili da se brane sa slobode, ali sa zaključanim bankovnin nalozima.

Infamous se prodaje po ceni od 40 dolara, i kada se aktivira, omogućava igračima da uz pomoć komandi imaju beskrajno mnogo para, života, predmeta i svega ostalog u Grand Theft Auto Online, a preko svega toga vam i daje mogućnost teleportovanja i momentalnog ubijanja drugih igrača na istom serveru.

Koliko su bahati govori i činjenica da su se poprilično otvoreno reklamirali, pa su čak imali i trejlere za svoj proizvod, i jedan od njih možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top