PlayStation 3

Soni konačno potvrdio da radi na Playstation 5 konzoli

Playstation 4 se pojavio 2013. godine, kada je predstavljao novu reč tehnike kada su konzole u pitanju i ubrzo je postao najpopularniji uređaj koji se našao u velikom broju domova, a brojke govore da je ukupno prodato preko 80 miliona uređaja za svega 5 godina.

Sada je došao red na novi korak.

Nakon velikog broja malih tizera i slučajnih otkrivanja informacija, kao da neki developeri već rade na igrama za novu generaciju, Soni je konačno rešio da potvrdi da se radi na Playstation 5 konzoli.

To opet nije načinjeno na neki zvaničan način, i nije otkriven naziv konzole, gde je šef Sonija izjavio: “U ovom trenutku, mogu reći da je neophodno imati hardver sledeće generacije”.

Ovo je definitivna potvrda da se nešto novo krčka po pitanju hardvera, ali sada ostaje da vidimo kada će ona postati dostupna za kupovinu i pre svega kako će izgledati i koje će specifikacije nositi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top