PC

Spellbreak je spoj magijskih elemenata i Battle Royale žanra

Battle Royale žanr je još uvek u punom jeku popularnosti ali nekako još uvek nismo stigli da ga iskusimo u svim oblicima i formatima. Ono što je do sada nedostajalo jesu magijski elementi, i to je ono što donosi Spellbreak.

U ovom misku će se igrači nadmetati sa ostalima do poslednjeg preživelog odabirom neke od 11 klasa, koliko će ih postojati kada se igra pojavi, koje će se razlikovati po magiji i načinu na koji je nanose neprijateljima, biće tu vatre, leda, otrova i dosta toga.

Grafika ne naginje ka realizmu, već više nekako podseća na anime video igre, poput Sword Art Online i Dragon Ball Z, što i nije toliko loša stvar, pogotovu što se tiče animacija i eksplozija.

Igra će još neko vreme biti u razvoju, pošto se trenutno nalazi samo u pre-alfa fazi, a ovde se možete prijaviti za eventualno učešće.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top