PC

Šta da očekujemo od BlizzCon Classic demoa?

BlizzCon 2018  je na samo desetak dana od nas, i uzbuđenje među fanovima raste eksponencijalno svakim novim danom.

I dok smo za Diablo nakon silnog hajpa dobili pomalo hladan tuš, za WoW fanove će ovo biti posebno uzbudljiv period jer će po prvi put imati prilike da probaju demo za tako dugo očekivani WoW Classic server.

Osim onih na licu mesta, pristup demou imaće i svi koji su kupili virtuelnu BlizzCon kartu (koju inače još uvek možete da kupite), tako da će broj igrača biti odgovarajući kako bi se server osetio živim.

Tim povodom WoW tim se danas obratio igračima kako bi im preneo šta mogu da očekuju od ovog demoa u smislu sadržaja.

Cilj projekta je da ostane veran originalnom WoW-u pre Kataklizme koliko god je to moguće, a cilj samog demoa je da igračima pre svega pokaže kvestovanje na otvorenom i za demo su pripremeljene dve zone – Barrens za igrače Horde i Westfall za igrače Alijanse sa svim onim kvestovima koje smo tada rešavali. Što se PvP-a tiče, u ovom demou će biti dostupan samo dueling. Demo startujemo kao level 15 karakter, kako bi mogli i da osprobamo neke naprednije stvari dok igramo i da eksperimentišemo sa opcijama koje klase nude. Ovo je stavljeno tako zbog vremenske ograničenosti demoa, pošto će igrači na licu mesta na BlizzConu moći ograničeno da probaju demo, isto tako će biti i sa onima koji demo igraju preko virtuelne karte.

Tu su i neke novine, ali isključivo tehničke prirode. Igra će se igrati i skidati preko Battle.net aplikacije, integrisan je Bnet čet sistem, sve savremene mere protiv varalica, prava podrška za široke rezolucije, mod za daltoniste i drugo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top