PC

Stiže nam nova Minecraft igra!

Minecraft je prešao dug put tokom svog postojanja sa ogromnim brojem igrača koji i dalje ne odustaju od kockastog sveta, a posvećeni developeri tokom svih ovih godina i dalje posvećeno pružaju nov sadržaj.

Ipak, sada je došao red na nešto drugačije. Mojang je na Minecon sajmu predstavio najnoviju igru koju možemo očekivati naredne godine.

U pitanju je Minecraft: Dungeons, pa se na osnovu samog imena može zaključiti da će se održati duh originala, ali i da nas očekuje nešto novo.

Igra će funkcionisati kao dungeon crawler za do 4 igrača, koji će zajedno ići na mnogobrojne avanture kako bi spasili svet od zlog neprijatelja.

Drugih detalja o igri nema, ali je tu trejler koji otprilike prikazuje šta nas čeka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top