PC

Transmission je Euro Truck Simulator smešten u letnjoj noći ’86-te

Za vašeg autora je Euro Truck Simulator po svom pojavljivanju predstavljao igru iz snova i onu u kojoj je proveo na stotine sati, ipak uvek ga je pratio osećaj da igri nedostaje nešto malo kako bi bila još savršenija.

Najava igre Transmission je otkrila šta je falilo. Ova igra studija Sea Green Games je opisana baš kao gore pomenuti simulator kamiondžija samo što vas smešta u kišnu noć 1986. godine i na ulice sa onim dobro poznatim vajbom, kako vizuelnim tako i audio.

Igra vas smešta u ulogu kurira sa zadatkom da dostavlja pakete širom grada pod okriljem noći i pritom nauči nešto o svojim mušterijama. Transmission ide i dalje od toga, pa vam dozvoljava da nadogradite svoju mašinu, kao i da beskrajno vozite autoputem obasjanim neonskim bojama.

Ovaj naslov stvarno zvuči zanimljivo i još bolje izgleda pa jedva čekamo da se on pojavi na tržištu, a do tada ima podosta, jer je planirani datum prvi kvartal 2020. godine, do tada pogledajte Steam stranicu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top