PC

U pripremi je dokumentarac o uspehu GTA V

Grand Theft Auto V je zaista zapanjujuća igra, prvo je svojom tehnologijom oduševila na milione igrača sa pojavljivanjem za stariju generaciju konzola, a kasnije i na novoj generaciji, a PC igrači su bili zadovoljni time da je u pitanju odličan port.

GTA V nam je pružio dosta toga da radimo i proživimo u igri, a sem kampanje, najbolja komponenta je bila GTA Online, ekstenzija igre koja je developerima i izdavaču dovela milionski profit i načinila igru najprofitabilnijim vidom zabave u istoriji.

Sve ovo je dovelo do toga da igra poprimi veliku pažnju u svetu izvan industrije video igara, pa je tako sada na pomolu dokumentarac koji nosi naziv The Billion Dollar Game.

Tema dokumentarca će biti upravo taj uspeh igre kao i put do njega, ali i usputni uspon i padovi koje je Rockstar doživeo sa implementacijom različitog sadržaja.

Drugih detalja trenutno nema sem da na projektu radi Rob Rajan, režiser dokumentarca Breaking Habits.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top