PC

Yugi se pridružuje Jump Force rosteru

Još od E3 sajma znamo da Bandai Namco priprema novu tabačinu u kojoj će fokus biti na okršaje likova iz brojnih anime serija koje su popularne i na zapadu, pa se sada, posle ustaljenih DBZ karaktera i Bleach protagonista, u igru pridružuje i Yugi.

Junak originalnog Yugioh serijala je predstavljen video u kojem je za kratko vreme prikazano dosta detalja, a imamo priliku da vidimo agresivni stil borbe i neke bolesne kombo poteze, a kao kulminaciju svega toga imamo prizivanje Slifera, moćnog zmaja.

Sa svakim povećanjem rostera u Jump Force postajemo sve uzbuđeniji za ovu igru i jedva čekamo da vidimo koji će se još junaci pridružiti u borbu do februara naredne godine, kada će se igra pojaviti za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top