PC

Assassin’s Creed Odyssey dobija ozbiljno sniženje kad deo Black Friday rasprodaje

Ubisoft nas je dosta iznenadio sa Assassin’s Creed Odyssey i tematikom antičke Grčke, o čemu možete pročitati sve u našoj recenziji, a ova igra nam je sada u fokusu kao deo velike Black Friday rasprodaje na uPlay prodavnici.

Prvo veliko sniženje cene koje dobija Assassin’s Creed Odyssey dolazi nakon oko mesec dana od premijere i ono cenu igre spušta sa 60 na 40 evra, što je stvarno primamljiva ponuda.

Osim najnovije igre o bratsvu ubica iz senki, Ubi je na popust stavio i ostale svoje igre, pa tako Far Cry 5 koji je stigao proletos možete uzeti upola cene, odnosno za 30 evra. The Crew 2 se prodaje sa 60% nižom cenom od 24€, a ako željno iščekujete The Division 2 a niste imali prilike da se pozabavite originalom, sada vam je šansa i to za svega 12,50€.

Na ovom linku možete pogledati i ostale popuste na mnogobrojne naslove, koji će biti aktivni sve do kraja meseca, a imajte u vidu da vas Ubisoft časti besplatnom kopijom igre Rayman Legends ako potrošite najmanje 25 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top