PC

Atomic Heart od sada dostupan za prenaručivanje

Atomic Heart je izuzetno zanimljiva igra koja je u pažnju javnosti dospela jednim trejlerom sa kojim nas vodi u srce Rusije sa šmekom na Bioshock naslove.

U tom, prvom, trejleru smo se upoznali sa poludelim robotima, čudovištima i specijalnim agentom koji treba da istraži tu divnu, ali smrtonosnu oblast.

Ova igra studija Mundfish još uvek nije dobila koncizni datum izlaska, ali je zato od sada dostupna za prednaručivanje koje vam donosi brojne pogodnosti, a između ostalog i rani pristup igri.

Cena za one koji prednaruče Atomic Heart je 50% niža od one standardne, 30 dolara umesto 60, a oni koji to učine dobijaju šansu da igru zaigraju  u beta verziji u poslednjem kvartalu naredne godine.

Pre-order bonusi su donose i digitalne poklone, i još dosta toga, u zavisnosti od toga koju verziju želite, a jedino razočaravajuće iz ovoga je to što saznajemo da će igra izaći tek za godinu dana.

Do tada, pogledajte kratki isečak iz igre u novom trejleru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top