PC

Battle Royale naslov, Ring of Elysium, dobio EU servere

Jedna od Battle Royale igara koja nas za razliku od ostalih vodi u snežno okruženje gde osim napucavanja možemo i skijati, Ring of Elysium, je tek sada dobila stabilne servere za igrače koji žele da se bore do poslednjeg na nogama u Evropi.

Igrači EU regije su do sada bili primorani da Ring of Elysium igraju isključivo na NA serverima, što je trajalo duže nego što je planirano od strane developera, kompanije Tencent. Bilo kako bilo, evropski serveri su sada pokrenuti i dosta je bolje igrati sa normalnim pingom, mada određeni broj igrača i dalje prijavljuje probleme, koje će razvojni tim verovatno ubrzo otkloniti.

Kao što smo napomenuli, snežno okruženje je jedna od stvari koja nas je privukla u Ring of Elysium, jer ono donosi dosta ekstremne vremenske uslove i različite načine transporta, a samim tim i borbe. Igra poseduje pretežno pozitivne ocene, a uz to je i potpuno besplatna za igranje, tako da možete slobodno da je isprobate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top