PC

Battlefield V – Trenutno nema planova za više od 64 igrača u Battle Royale modu

Pred sam izlazak Battlefield V, developeri su počeli da otkrivaju dosta detalja o prethodnom i budućem radu na igri. Tako sada znamo da je Battle Royale mod namerno odložen za period od čak nekoliko meseci nakon izlaska kako igrači ne bi dobili previše stvari odjednom.

Videćemo da li će to biti dobra odluka, a za sada znamo još da Firestorm, kako se naziva Battle Royale mod, neće imati 100 igrača kao i druge igre žanra, već će cifra biti 64, što je slučaj i u ostalim Battlefield V modovima igranja.

To se već znalo od prve najave, ali su sada ljudi iz DICE-a objavili da je takav plan i za dalji period, tako da ne možemo očekivati veću brojku od toga, barem ne u skorije vreme. Broj manji od 100 ne bi trebalo da predstavlja neki hendikep za gejmplej, jer su developeri pripremili mapu manjih dimenzija sa većom dinamikom kretanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top