PC

Bethesda otkrila šta igrači mogu da očekuju u naredna dva apdejta za Fallout 76

Fallout 76 nije baš najbolje prošao kod fanova zbog mnogobrojnih problema koji su dosta kvarili iskustvo, a Bethesda je sada rešena da tome stane na put.

Ova kompanija je nedavno izdala objavu u kojoj je otkrila šta planira da donese igračima u naredna dva apdejta koje će izdati tokom decembra. Prva zakrpa je zakazana za narednu nedelju, 4. decembar, i u njoj je glavni fokus na povećanju stash limita sa 400 na 600 tako da igrači mogu nositi više predmeta, a u planu je i dalje povećanje samo je potrebno utvrditi da to neće uticati na stabilnost servera.

Prvi apdejt će sa sobom doneti i bolji loot od neprijatelja i bossova, a čekaju nas i brojne ispravke bagova i performansi. Nakon toga sledi druga zakrpa koja nas očekuje 11. decembra i od koje će igrači preko 50. nivoa moći da preraspodele svoje perk poene, a čekaju nas izmene i u tome kako C.A.M.P. sistem funkcioniše.

Nadamo se da će Bethesda osim ovih promena uvesti još preko potrebnih kako bi zadržali igrače.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top