PC

Bethesda otkrila šta sve sprema za Fallout 76 nakon izlaska

Nakon dosta turbulentnog beta testiranja Fallout 76, u kojem su se pojavljivali dosta suludi bagovi koji su čak i brisali čitav klijent igre, stigli smo do izlaska.

U tu čast je kompanija Bethesda pripremila specijalnu poruku svim fanovima koja se pre svega odnosi na budući period i na sadržaj koji ćemo videti.

U skorije vreme možemo očekivati drugačiji PvP sistem, nove Vaultove, mogućnost izmene karaktera, poboljšanja u izgradnji kampova i ostalo.

Fino je čuti da Bethesda već ima isplaniran budući sadržaj za igru, jer nas nakon nekoliko meseci očekuju i privatni serveri i modovi, ali se nadamo da će se pre svega poraditi na tehničkim stvarima, kao što je otključavanje frejmrejta za PC igrače, kao i poboljšanje stabilnosti klijenta.

Dosta bagova i problema će biti otklonjeno sa day 1 zakrpom koja zauzima više nego sama igra.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top