Vesti

BlizzCon: Dobili smo dva nova WoW sinematika

Kao da priča u novoj ekspanziji nije dovoljno komplikovana, danas su nam prikazana dva nova sinematika, jedan rašen unutar igre i jedan CGI, i koji su bacili novo svetlo na razvoj priče i likova. Ili, da li su?

Prvo smo dobili odgovor na pitanje kako je Sarufang pobegao iz najčuvanijeg zatvora koji Alijansa poseduje. A odgovor je interesantan. Pustio ga je, niko drugi do kralj Stormwinda, Anduin. U trenuktu očajanja, jer je Sylvanas uvek korak ispred njega, Anduid odlučuje da Sarufanga iskoristi u svoje svrhe, jer je svestan da sam ne može da je pobedi. Da li je Anduin taktički genije, ili je ovo nešto što su Sylvanas i Sarufang očekivali i dalju strategiju razvijaju na obmani, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, kao i svaki Blizzardov kratki film, i ovaj je prosto – epski.

Nešto kasnije, na WoW panelu, otkriven je drugi, ovoga puta rađen u endžinu igre, koji postavlja osnovu Darkshore warfronta. Ovde vidimo da Alijansa nije ni malo nevina ni naivna kao što možda može da se pomisli. Trenutak kada Malfurion zakopava živog nesrećnog orka je prosto burtalan i pomalo mučan za gledati.

Oba sinematika možete i sami videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top